063/7699-556

Zakazivanje servisa vrši se putem E-zakazivanja.

E-Zakazivanje SERVISA

Servis TA peći Beograd

Servis TA peći Beograd

Servis TA peći na području Beograda

Vršimo servisiranje, popravku, zamenu orignalnih rezervnih delova na TA termoakumulacionim pećima u Beogradu.

Ono što nas izdvaja od ostalih je višegodišnje iskustvo iz oblasti grejanja, brzi zlazak na teren, pedantnost i poštovanje zakazanih termina.

Ovlašćeni servis za Magnohrom, Elind, AEG, CER TA peći

TA peći - Servis i popravka

Zamena grejača TA peći                                                        

Zamena termostata TA peći                                                  

Zamena ventilatora TA peći                                                  

Zamena instalacija TA peći                                                   

Montaža TA peći                                                                      

Demontaža TA peći                                                                                          

TA peć najčešći kvarovi:

– duva hladno, ventilator izduvava hladan vazduh
– ne izduvava vazduh uopšte, slabo duva, neće da duva,
– ne izduvava topao vazduh
– izbacuje osigurač
– ne radi termostat, ne uključuje termostat, ne isključuje sobni termostat, izbacuje sigurnosni termostat
– ne greje, slabo greje
– ne puni do kraja, neće da puni
– ne ukljucuje ventilator, ne radi ventilator
– pregrejava se, vrela, ne greje ravnomerno
– lampica ne radi, ne svetli lampica
– brzo se hladi, brzo se prazni
– ima neprijatan miris, oseća se miris plastike, smrdi
– puni do pola, zuji

Popravke na TA pećima:

Zamena grejača TA peći
Zamena termostata na TA peći
Zamena instalacija na TA peći
Zamena ventilatora na TA peći
Zamena vatrostalne instalacije TA peći
Rasklapanje TA peći
Zamena kabla na TA peći

Rezervni delovi TA peći koji se najčešće menjaju su:
– Grejač TA peći spiralni
– Grejač TA peći redovni
– Sigurnosni termostata TA peći
– Regulacioni ternostat TA peći
– Sobni termostat TA peći
– Ventilator TA peći

Proizvodjači TA peći

Magnohrom, Cer, Elind, Oslberg, Igotherm, AEG, Elnur Gabarron

Kada se vrši servis TA peći?

Servis Ta peći ( termoakumulaciona peć) treba raditi svake godine pre nego što počne grejna sezona. Radimo servis i popravku Ta peći svakog proizvodjača (Elind, Magnohrom, AEG i drugi). Prilikom servisa vaše Ta peći radi se čišćenje izduvnih kanala, čišćenje ventilatora Ta peći. Pregled instalacija Ta peći, provera električnih kontakata i veza, preslaganje cigle. Provera vatrostalne instalacije, po potrebi farbanje.  U slučaju da hoćete da uradite premeštaj vaše peći iz sobe u sobu radimo demontažu i montažu Ta peći. Osim servisa Ta peći pružamo usluge: zamena grejača Ta peći, zamena termostata, zamena ventilatora, zamena staklene vune( vatrostalne instalacije) Ta peći.

Popravka TA peći Beograd

Mnogi misle da su termoakumulacione peći izbačene iz upotrebe. Ali iz prakse na terenu mi možemo reći da to nije tako. U kućama i stanovima gde ne postiji centralno grejanje TA peć je idelano rešenje za dogrevanje prostora u prelznom periodu i zagrevavanje tokom hladnih zimskih dana. Optimalna tempertura prostora treba da ne bude ni hladno ni vruće je 23. stepena. Kada nam se pokvari TA peć u hladnim zimskim danima to može biti neprijatana situacije gde ostajemo bez grejanja. Ukoliko se dogodi kvar na TA peći potreban Vam je profesionalni majstor za TA peć. Ako nemate odgovornog i kvalifikovanog električara koji će brzo i efikasno otkloniti kvar na termoakumulacionoj peči možete se obratiti nama. Popravka Ta peći Magnohrom, CER, AEG, Igotherm, Elind je naša specijalnost. Uslugu servis popravka TA peći radimo za fizička i pravna lica. Hitne intervencije električara je usluga koju radimo kada je potrebna popravka kvara TA peći tokom grejne sezone.

TA peć – Najekonomičnije grejno telo

Kada govorimo o grejnim telima na struju električnim radijatorima, grejalicama, klimi, električnom kotlu i njihovoj potrošnji električne energije. U poredjenju sa njma Ta peć je najekonomičnije grejno telo koja pri radu štedi električnu energiju. Rad Ta peći podrazumeva da se ona  puni preko noći kada je cena električne energija jeftina. Noću peć preko struje stvara  toplotnu energiju koju čuva u šamotnim ciglama koje se nalaze u njoj. Tako možemo da svu toplotu koju je akumulirala peć koristimo u toku dana kada je cena struje skuplja. Tako kontrolišemo da nemamo potrošnju električne energije preko dana. Puštanjem ventilatora  u rad izbacuje se topao vazduh iz peći koji omogućava grejanje prostorije u kojoj se nalazi Ta peć. Termoakumulacione peći se razlikuju po snazi koja se meri u kilovatima tako postoje peći od  2,5kw, 3kw, 4kw, 6kw.

Servis TA peći Beograd

Servis i remont TA peći radimo za sve modele bez obzira da li su od 2,5, 3, 4,5 ili 6 kw. Servisiranje TA peći treba uraditi pre početka grejne sezone. Osim zamene dotrajalih delova tokom servisa treba očistiti unutrašnjost, ventilator i izduvne kanale TA peći u kojima se nakuplja nečistoća i prašina. Topao vazduh koji izduvava termoakumulaciona peć mora da bude čist i da ne ugrožava zdravlje ljudi. Iz tog razloga savetujemo da servis TA peći ne radite u sopstvenoj režiji već pozovite stručno i obučeno lice. Takodje prilikom servisa treba obavezno proveriti da li je TA peć naštelovana da se puni toplotnom energijom tokom noći i gasi ujutru kada je cena struje jeftina. Kada se radi redovan servis ili remont TA peći smanjuje se mogućnost nastanka kvara uredjaja kada je on najpotrebniji. Dugi niz godina uspešno i kvalitetno radimo servis TA peći proizvodjača Igotherm, AEG, Magnohrom, Elind, CER.

Delovi za TA peći

Delovi Ta peći se izradjuju od kvalitetnih materijala i imaju dugi vek trajanja. Mogu se kupiti kolica sa točkićima koja služe da se Ta peć lakše premesti iz jedne prostorije u drugu. Ta peći nisu bučne u toku rada, uklapaju se u svaki enterijer i prostor. Lako se postavljaju u prostorije gde ima priključak za struju. Rezervni delovi se lako nabavljaju. Oko osam sati je potrebno da se napuni Ta peć.

Naši električari su odgovorni, kvalifikovani i profesionalni. Poseduju znanje i praksu da reše svaki kvar ili urade servis na svakoj vrsti električnog uredjaja u vašem domu ili poslovnom prostoru. Garanciju dobijate na sve delove koji se ugradjuju i na sve usluge koji se izvode.